Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorgresidentie Slingerbosch - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorgresidentie Slingerbosch

Zorg (Sociale economie)

Slingerbosch is gevestigd in Huizen. Deze zorgresidentie is bedoeld voor ouderen met somatische klachten en/of geheugenproblemen die ondanks hun toenemende behoefte aan zorg, in stijl ouder willen worden in een huiselijke omgeving. Essentieel hierbij is dat de bewoners met een aantal gelijkgestemden in een gezellige kleinschalige huiselijke omgeving kunt blijven wonen. Slingerbosch biedt een kleinschalige en comfortabele woonomgeving. Uitgangspunten zijn: respect voor uw privacy, veel aandacht op persoonlijk niveau en contact met gelijkgestemden. De bewoners wonen in een eigen woonstudio die onderdeel uitmaakt van het landhuis 'Slingerbosch'.

http://www.domusmagnus.com/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Amersfoortsestraatweg 202
1272 RS
Huizen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.