Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Duurzame renovatie Schelpkade - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Duurzame renovatie Schelpkade

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Triodos Bank financiert de duurzame renovatie van het pand gelegen aan Schelpkade 46/47 te Den Haag. Dit voormalig schoolgebouw, gelegen nabij Archipel en Willemspark, is herontwikkeld naar een vrijstaande stadsvilla. Na renovatie zal een nagenoeg nieuwe villa ontstaan van ca. 380 m2 met energielabel A++. De uitstraling van de villa ligt in lijn met de architectuur zoals deze veel in de directe omgeving voorkomt.

http://www.centacon.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Schelpkade 46 en 47
2585 AC
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.