Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurwinkel Barneveld - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurwinkel Barneveld

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

In Barneveld was 9 jaar lang de Natuurwinkel gevestigd, maar in november 2017 is de winkel omgebouwd naar Ekoplaza, een winkel waar je terecht kan voor alle dagelijkse, biologische boodschappen en een uitgebreid advies.
Ekoplaza staat voor bewust en lekker eten. We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs. Ekoplaza Nieuwegein, voor jouw biologische leefstijl. Sinds dit jaar zijn alle producten in onze winkel BPA vrij, dat eet nog lekkerder!
Naast ons uitgebreide assortiment voeding, bieden we een ruim assortiment aan natuurlijke cosmetica en hebben we een schoonheidssalon waar u heerlijk kunt genieten van een (gezichts)behandeling.

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Nieuwe Markt 9
3771 CB
Barneveld
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.