Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Kennedylaan, Baarn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Kema Knemibe Kema Knemibe Duurzaam vastgoed
Kenaupark Monumenten Kenaupark Monumenten Duurzaam vastgoed
Klein Heiligland Klein Heiligland Duurzaam vastgoed
Koningslaan Koningslaan Duurzaam vastgoed

Kennedylaan, Baarn

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het pand aan de Kennedylaan is een monumentale Heuvelrugvilla met koetshuis. Triodos Vastgoedfonds heeft het rijksmonument in 2004 opgenomen in de portefeuille. Het pand is ingrijpend duurzaam gerenoveerd en is het eerste rijksmonument van Nederland dat een groenverklaring van het Ministerie van VROM heeft gekregen. Triodos Vastgoedfonds en huurder AT Osborne hebben intensief samengewerkt om deze renovatie te realiseren. Er zijn o.a. de volgende energiebesparende maatregelen toegepast: warmte-koude opslag met warmtepomp, klimaatplafonds voor verwarming, koeling en ventilatie, warmte terugwinning, speciaal monumentenglas en energie-efficiënte verlichting. De CO2 uitstoot is met 26% verminderd. Het monument is van energielabel G naar een energielabel C gegaan. Tegelijkertijd is het comfort van het pand aanzienlijk verbeterd door een optimaal binnenklimaat op het gebied van temperatuur, licht, lucht en akoestiek. Bekijk de video over het project op de website hieronder:

http://www.new-energy.tv/e_besparing/energiebesparing_in_monumentale_kantoorvilla.html

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Kennedylaan 100
Baarn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.