Opnieuw registreren met Mobiel Bevestigen in 3 stappen

 • Start de registratie van je toestel

  Ben je je inlogcode kwijt dan kan je de app opnieuw registreren met Mobiel bevestigen. Tik op Mobiel Bevestigen en vul je gegevens in. Vervolgens tik je op Service in het openingsscherm van de app en kies je onder Snelle acties voor "Opnieuw registreren". Wil je de app gebruiken op een nieuw apparaat, dan ga je naar Google Play of de Apple App Store en download je de Mobiel Bankieren app. Daarna volg je de stappen in de app. 

  Je ontvangt een bevestigingscode op je e-mailadres. Deze bevestigingscode vul je in op het scherm van je app zodra daar om wordt gevraagd.

 • Maak een opname van je identiteitsbewijs en gezicht

  Nadat je je bevestigingscode hebt ingevuld, stellen we je een paar vragen over het identiteitsbewijs dat je gaat gebruiken. Dit mag een paspoort, een identiteitskaart of verblijfsvergunning zijn. Je maakt een opname van de voor- en achterkant van de pagina in je paspoort waarop je pasfoto en persoonsgegevens staan. Daarna maak je een aantal opnames van je identiteitsbewijs. Bekijk onze video waarin we stap voor stap uitleggen hoe je je in de Mobiel Bankieren app identificeert.

  Is de opname van je identiteitsbewijs gelukt, dan maak je een opname van je gezicht. Je kijkt eerst recht in de camera en vervolgens draai je je hoofd langzaam naar links en naar rechts. Is de opname gelukt, dan ga je naar de laatste stap.

 • Kies de inlogcode voor je app

  Je kunt nu de inlogcode kiezen waarmee je voortaan inlogt op de Mobiel Bankieren app. Onthoud deze inlogcode goed en deel hem met niemand anders.