Je Triodos Zakelijk Lenen in 5 stappen

 • Ontdek of we bij elkaar passen

  Het is belangrijk dat een lening past bij de wensen en ambities die je hebt voor je onderneming. Dit is het vertrekpunt bij je kredietaanvraag. Hetzelfde geldt voor onze uitgangspunten bij financiering. Op deze pagina lees je meer over onze uitgangspunten en ontdek je of een krediet van Triodos Bank bij je past.

   

 • Vraag je zakelijk krediet aan

  Je kunt je aanvraag voor een zakelijk krediet online indienen. Om je aanvraag te kunnen beoordelen hebben we aanvullende documenten nodig. Deze kun je uploaden tijdens je kredietaanvraag.   

   

 • Contact via telefoon of e-mail

  Na ontvangst van de aanvraag ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons. Wij nemen contact met je op via telefoon of e-mail.

   

 • In gesprek met elkaar

  Passen onze uitgangspunten bij elkaar en is een krediet financieel haalbaar? Dan ga je in gesprek met een relatiemanager van Triodos Bank. Aan het einde van dit gesprek maken we concrete afspraken over het vervolg van de kredietaanvraag.

   

 • Ontvang een voorstel

  Aan de hand van verschillende criteria bepalen we of wij jou een aanbod kunnen doen voor een krediet. Het kan zijn dat we aanvullende informatie van je nodig hebben. Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen en weten dat we je kunnen financieren, ontvang je van ons een aanbod ofwel kredietovereenkomst.  Ben je akkoord met deze kredietovereenkomst en de voorwaarden die we daarin noemen? Zodra wij deze getekend van je hebben ontvangen en aan alle voorwaarden is voldaan, keren wij het krediet uit.