Je identificatie in 3 stappen

 • Start je identificatie via de mobiel Bankieren app

  Je identificeert jezelf snel en eenvoudig via onze Mobiel Bankieren App. Open de app en log in met je 5-cijferige pincode. Je ziet direct een bericht over je identificatie. Tik op Nu identificeren om aan de slag te gaan. 

  Wil je je liever via Internet Bankieren identificeren? Dat kan ook. Lees hier hoe je dat doet

 • Maak een opname van je identiteitsbewijs en gezicht

  Volg de instructie in het scherm en maak met je camera een opname van je identiteitsbewijs. Je maakt een opname van de voor- en achterkant van de pagina in je paspoort waarop je pasfoto en persoonsgegevens staan. Dat mag een geldig paspoort of identiteitskaart zijn. Een rijbewijs is niet toegestaan. Vervolgens maak je een opname van je gezicht. Dat gaat heel eenvoudig. Je kijkt eerst recht in de camera en draait vervolgens langzaam je hoofd naar links en naar rechts. En dan ben je al klaar!  

  Bekijk onze video waarin we stap voor stap uitleggen hoe je je in de Mobiel Bankieren app identificeert. Lees ook onze tips over het maken van een goede opname van je identiteitsbewijs en gezicht. 

 • Check of je identificatie is gelukt

  Na de opnames verwerken we je gegevens. Je ontvangt binnen een werkdag een melding in je app. Daarin staat of we je identiteitsbewijs hebben geaccepteerd. Controleer dus na een dag of je identificatie is gelukt. Is je identificatie niet gelukt? Geen probleem,  dan volg je gewoon nog een keer de stappen.