De gehele keten van Yumeko voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Daarom kiest dit bedrijf ervoor om, daar waar mogelijk, gebruik te maken van keurmerken. Keurmerken geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties. Katoen van Yumeko is altijd biologisch en gecertificeerd door onafhankelijk keurmerk GOTS. Ook werkt Yumeko met het Fairtrade keurmerk wat garandeert dat er is ingekocht tegen een rechtvaardige prijs, onder eerlijke handelsvoorwaarden en dat er rekening gehouden wordt met de ecologische en sociale omstandigheden ter plaatse.

Actie

Ontvang tijdens de klimaatweek 10 procent korting op al het Fairtrade bedlinnen en badgoed van Yumeko met de code KLIMAATWEEK10%TRIODOS. De volgende productgroepen bij Yumeko hebben een Fairtrade keurmerk: overtreksets, (hoes)lakens en kussenslopen van katoen satijn, percal katoen en jersey en al het badgoed van Yumeko.

Yumeko.nl

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.