Solar Sedum was een van de eerste bedrijven in Nederland die de unieke combinatie van zonnepanelen en een groendak aanbood. Door de opgebouwde ervaring heeft Solar Sedum zich inmiddels ontwikkeld tot een veelzijdige speler in de markt die haar klanten op alle vlakken kan ontzorgen. Bij Solar Sedum werken niet alleen ingenieurs met technische ervaring en kennis van zaken, maar ook deskundigen op het gebied van subsidies en vergunningen.

solarsedum.nl

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.