Kuyichi gelooft dat de mode-industrie zou moeten vertragen. Daarom worden veel producten over de seizoenen heen aangeboden en is er nooit uitverkoop. Het bedrijf kiest fabrieken en duurzame materialen met veel zorg uit, om zo de milieu-impact te verkleinen en de sociale impact te vergroten. 

Kuyichi wil dat jij zo lang mogelijk van je kleding kunt genieten. Ze maken de kleding daarom niet alleen op een verantwoorde manier, maar kiezen ook voor hoge kwaliteit en de fijnste materialen zoals biologisch katoen, linnen, hennep en Tencel. Zo is jouw kleding niet alleen tijdloos, maar gaat het ook over de seizoenen heen lang mee. Zodat jij zo lang mogelijk kunt dragen waar jij je goed in voelt.

Actie

Kuyichi biedt klanten van Triodos graag een kennismakingskorting van 20 procent in de webshop aan. Hiervoor kun je de code 'TRIODOSXKUYICHI' gebruiken bij het afrekenen. Je vult deze in onder coupon code.

kuyichi.com

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.