Be Kind is in 2019 geboren als tegendraads, optimistisch en duurzaam kledingmerk in de doorgeslagen mode-industrie. 

Het merk wil uitersten dichter bij elkaar brengen, bewustwording creëren en denken in mogelijkheden; om te ontdekken hoe het wél kan en een schonere wereld voor onze kinderen achter te laten.

Dit doet Be Kind door het ontwerpen van optimistische, tijdloze items van goede kwaliteit, gemaakt om vele rondes mee te gaan.

Actie

Tijdens de Nationale Klimaatweek 2021 ontvang je 10% introductiekorting op de gehele collectie (incl pre-orders) met de code TRIO%BEKIND21.

bekind-store.nl

Ook interessant

Ondernemers Made for Change

Platform voor klimaatactie

Wil jij je CO2-voetafdruk verlagen? Met jouw geld bijdragen aan een beter klimaat? We helpen je graag. Daarom zijn we gestart met Ondernemers Made for Change. Op dit platform vind je producten en diensten van ondernemers uit de Triodoscommunity die bijdragen aan een beter klimaat. Check ook hun tijdelijke aanbiedingen speciaal voor jou als onderdeel van onze beweging voor positieve verandering.

Bekijk het overzicht​​​​​​

De informatie op deze pagina is afkomstig van de (website van de) ondernemer. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de klimaatclaim van de ondernemer.