Belgisch biertje

Daarnaast kan ik ook zeer genieten van mijn motor. Even stoom afblazen en enkel aandacht en focus op het rijden waardoor alle gedachten in mijn hoofd even opzij gezet worden. Daarna lekker eten en een Belgisch biertje drinken (de motor staat dan uiteraard al in de garage) en mijn dag kan niet meer stuk!

Positieve verandering

Inmiddels ben ik alweer bijna 5 jaar werkzaam bij onze mooie bank. Daarvoor heb ik 25 jaar gewerkt bij ABN AMRO in verschillende functies waar ik veel heb geleerd en veel ervaringen opgedaan. Ik kwam op een punt dat ik meer wilde betekenen voor mensen en mijn omgeving en op een andere manier voldoening wilde halen uit mijn werk. Geld had in mijn optiek een negatieve lading: bijvoorbeeld mensen die maken over geld, witwassen etc. Maar bij Triodos Bank zie je dagelijks dat geld ook een heel mooi instrument kan zijn om iets, op een positieve manier, in beweging te zetten. Wij kunnen hiermee een positieve verandering teweeg brengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied.

Geen moment spijt

Zelf ben ik behoorlijk onder de indruk geraakt van het “menselijke aspect” bij Triodos Bank. Tijdens mijn sollicitatiegesprek ging het niet over de vaardigheden die ik had (of niet had) maar over wie IK was als persoon. Of ik kinderen had en wat ik hen wilde meegeven? Op dat moment was ik “om” en heb nog geen dag spijt gehad van mijn overstap destijds. Hopelijk spreken wij elkaar snel persoonlijk. Dat heeft toch altijd mijn voorkeur!

Warme groet,
Chris van den Brink