Wat gebeurt er als ik geen toestemming wil geven voor het bewaren van een opname van mijn gezicht?

Biometrische gegevens, zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukken, zijn bijzondere persoonsgegevens. Daarom zijn wij wettelijk verplicht om toestemming aan je te vragen voor het bewaren van je gezichtsopname. We gebruiken de opname van je gezicht om je toegang te geven tot de Mobiel Bankieren app en als extra verificatie bij risicovolle wijzigingen of transacties. Geef je geen toestemming om de opname van je gezicht te bewaren, dan kun je Mobiel bevestigen niet activeren. Je blijft dan voorlopig nog bankieren met je Identifier of gebruikersnaam en wachtwoord.