Waarom is Touch-ID in de mobiele app nog niet beschikbaar voor Android?

Wij hebben de nieuwe Touch-ID functie van de app eerst ontwikkeld voor iOS-systemen, omdat de meeste van onze klanten iOS gebruiken. Daarnaast kent Android meer combinaties van versies en toestellen dan iOS. Omdat we bij alle combinaties voor de veiligheid willen instaan, duurt de ontwikkeling bij Android langer. De ervaring die we hebben opgedaan bij het ontwikkelen van iOS, maakt het voor ons nu makkelijker om dezelfde functionaliteiten ook voor Android te ontwikkelen.