Waar vind ik updates van Triodos Bank over de opschorting van de handel in certificaten?

Triodos Bank heeft per 5 januari 2021 om 9.00 uur de mogelijkheid om certificaten van aandelen te kopen en te verkopen opgeschort. Lees hier het persbericht.

Tijdens een webinar op 18 maart 2021 heeft de bank de financiële resultaten over 2020 toegelicht en een update over de opschorting gedeeld. U kunt de opname van dit webinar hier terugkijken.

Op 19 augustus 2021 zijn de halfjaarresultaten van 2021 gepubliceerd. Bekijk het video-interview waarin CEO Jeroen Rijpkema terugblikt op de halfjaarresultaten en een toelichting geeft op de aanpak om de handel in certificaten te heropenen.

Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering (BAVA) van 28 september 2021 heeft Triodos Bank een update gegeven over haar kapitaalstrategie. Lees hier het persbericht. U kunt de vergadering hier terugkijken.

Op 21 december 2021 heeft Triodos geconcludeerd dat een notering op een semi-open handelsplatform het beste aansluit bij haar doelstellingen. Lees hier het persbericht.

Op 15 februari 2022 maakte Triodos Bank de details van het restrictieve terugkoopprogramma voor certificaten van aandelen bekend. Lees hier het persbericht.

Meer veelgestelde vragen over dit onderwerp