Ik krijg de melding "ernstige fout" of "fatal error" na het updaten van de app op mijn iPhone of iPad. Wat nu?

Begin februari is er een nieuwe versie van onze app beschikbaar gekomen. Deze nieuwe versie geeft bij sommige klanten met een iPhone of iPad de melding "ernstige fout" of "fatal error". Krijg je deze foutmelding?  Update dan je app. In de nieuwste versie 2.20.11 is het probleem opgelost.