Hoe open ik een Triodos Internet Spaarrekening?

Bestaande klanten

Je opent een Rekening Internet Sparen eenvoudig via de Mobiel Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren app
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen en volg de stappen

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Geen app?

Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, dan open je een rekening  Internet Sparen via Internet Bankieren. Log in, klik op Rekening openen en kies Open een Internet Spaarrekening. Volg daarna de stappen.

Binnen 2 werkdagen is je rekening klaar voor gebruik.

Nieuwe klanten

Het is niet mogelijk om alleen een rekening Internet Sparen te openen. Open eerst een betaalrekening of een beleggersrekening. Daarna volg je de stappen zoals hierboven beschreven.