Hoe open ik een Triodos Internet Spaarrekening?

Je opent een Triodos Internet Spaarrekening eenvoudig via de app. Je start je aanvraag online. Voor het openen van een nieuwe rekening heb je een betaalrekening nodig bij een Nederlandse bank, waarvan jij de rekeninghouder bent.

Zo werkt het

1. Klik op de website op Direct openen en klik onder Ik wil klant worden op Openen
  2. Geef je e-mailadres op
  3. Je ontvangt van ons een e-mail met een inlogcode
  4. Download de app
  5. Voer de bevestigingscode in op de app. Je komt nu in het aanvraagscherm
  6. Volg de stappen om je gegevens in te vullen en jezelf te identificeren
    • We vragen je een opname van je identiteitsbewijs en je gezicht te maken
  7. Kies een inlogcode waarmee je voortaan inlogt op de Mobiel Bankieren App

Wil je een en/of rekening openen? Lees hier hoe dat werkt.

Vervolg
Nadat je de aanvraag hebt afgerond, ontvang je binnen 2 werkdagen bericht dat je rekening klaar is voor gebruik. Je beheert je rekening via de app. Wil je via de website inloggen op Internet Bankieren om je rekening te beheren? Dat kan ook. Gebruik dan de QR-codescanner op je app om in te loggen op Internet Bankieren.