Hoe open ik een rekening voor een Eenmanszaak, VOF of Maatschap?

U opent een zakelijke rekening voor een Eenmanszaak, VOF of maatschap eenvoudig online via onderstaande stappen. Kijk hiervoor andere rechtsvormen.

Zo werkt het

1. Vul online uw  aanvraag in. Als u de aanvraag start, beheert u het hele aanvraagproces namens uw organisatie.
  2. De uiteindelijk belanghebbenden van de organisatie en de door u opgegeven gebruikers van de rekening ontvangen unieke inloggegevens voor onze online aanvraagomgeving.
  3. Iedere uiteindelijk belanghebbende en gebruiker logt zelf in op de aanvraagomgeving, en:
    • Stuurt een kopie van een geldig legitimatiebewijs in.
    • Doet een identificatiestorting van 0,01 euro via iDeal vanaf een persoonlijke bankrekening.
    • Klikt op Accepteren en versturen.
  4. Nadat alle gebruikers en uiteindelijk belanghebbenden op Accepteren en versturen hebben geklikt, voltooid u als beheerder de aanvraag.

Vervolg
Binnen 5 werkdagen ontvangt u een e-mail met uw rekeningnummer. Ook ontvangt u op uw correspondentieadres:

• Voor iedere gebruiker een eigen Identifier.
  • Wereldpassen voor gebruikers, als u ze heeft aangevraagd.