Hoe open ik een Internet Betaalrekening?

Nieuwe klant

Je start je aanvraag voor een Internet Betaalrekening eenvoudig via onze website.

Je kunt een Internet Betaalrekening openen als:

• Je in Nederland woont
  • Je 18 jaar of ouder bent
  • Je een geldig paspoort, identiteitskaart of verblijfsdocument hebt
  • Je beschikt over een Nederlands Burger Service Nummer (BSN)

Bestaande klant

Je opent een betaalrekening eenvoudig via de Mobiel Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren app
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen en volg de stappen

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Geen app?

Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, dan open je een Internet Betaalrekening via Internet Bankieren. Log in, klik op Rekening openen en kies Open een Internet Betaalrekening. Volg daarna de stappen.

Binnen 2 werkdagen is je rekening klaar voor gebruik.