Hoe open ik een gemeenschappelijke betaal- of spaarrekening?

Je opent een gemeenschappelijke betaal- of spaarrekening via onze website. Je begint het aanvraagproces voor een van beide rekeninghouders. De tweede rekeninghouder voeg je tijdens het aanvraagproces toe.
Wil je zowel een betaal- als een spaarrekening openen? Open dan eerst een betaalrekening. Bij het aanvragen kun je aangeven dat je ook een spaarrekening wilt openen.

Zo werkt het

1. Klik voor een Internet Betaalrekening op Direct openen en klik onder Ik wil klant worden op Openen
  2. Klik voor een Internet Spaarrekening op Direct openen. Beantwoord de vragen op het scherm en vul in dat je een rekening aanvraagt voor jezelf en iemand anders
  3. Geef het e-mailadres op van een van beide rekeninghouders
  4. Je ontvangt van ons een e-mail met een controlegetal
  5. Met je e-mailadres en het controlegetal maak je tijdelijke inloggegevens aan voor de eerste rekeninghouder
  6. Log in met deze inloggegevens
  7. Volg de stappen in het aanvraagproces
    • Wij vragen je een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden
    • Wij vragen je een iDealbetaling van 1 eurocent te doen ter verificatie
  8. Tijdens het aanvraagproces geef je aan dat je een tweede rekeninghouder wilt toevoegen. De tweede rekeninghouder ontvangt een eigen controlegetal en volgt dezelfde stappen

Vervolg

Nadat beide rekeninghouders de aanvraag hebben voltooid, ontvang je beiden:

• Een betaalpas voor de rekening
  • Inloggegevens waarmee je online inlogt op de rekening. De tijdelijke inloggegevens vervallen hiermee