Hoe open ik een en/of betaalrekening?

Nieuwe klant

Je start je aanvraag voor een en/of betaalrekening via onze website.

Bestaande klant

Je opent een betaalrekening eenvoudig via de Mobiel Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren app
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen en volg de stappen
    • Tijdens de aanvraag kun je een 2e rekeninghouder opgeven. De 2e rekeninghouder ontvangt zelf instructies en downloadt ook de app om de rekeningaanvraag af te ronden

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Geen app?

Maak je nog geen gebruik van de Mobiel Bankieren app, dan open je een en/of Internet Betaalrekening via Internet Bankieren. Log in, klik op Rekening openen en kies Open een Internet Betaalrekening. Volg daarna de stappen.

Binnen twee werkdagen is je rekening klaar voor gebruik.