Hoe open ik een en/of beleggersrekening?

Nieuwe klant

Je start je aanvraag voor een beleggersrekening eenvoudig via onze website.

Bestaande klant

Je opent een beleggersrekening eenvoudig via de Mobiel Bankieren app.

Zo werkt het:

1. Log in op de Mobiel Bankieren app
  2. Tik op Meer
  3. Tik op Nieuwe rekening openen en volg de stappen
    • Tijdens de aanvraag kun je een 2e rekeninghouder opgeven. De 2e rekeninghouder ontvangt zelf instructies en downloadt ook de app om de rekeningaanvraag af te ronden

Voor het openen van een rekening via de app heb je appversie 3.42 of hoger nodig. Controleer je appversie en update je app voor iOS of Android indien nodig.

Binnen 2 werkdagen is je rekening klaar voor gebruik.

Ben je een US Person, dan kun je geen beleggersrekening openen.