Hoe kan ik een voorkeursrekening instellen?

Via onze mobiele app stel je gemakkelijk een voorkeursrekening in. Betalingen die je vervolgens met de app doet via bijvoorbeeld iDeal lopen automatisch via de voorkeursrekening.

1. Log in
  2. Tik links bovenin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening die je als voorkeursrekening wilt instellen
  5. Zet Voorkeursrekening op aan

Geen app?

Als je geen gebruik maakt van onze app, kun je de voorkeursrekening ook via Internet Bankieren instellen. Klik na het inloggen op Zelf regelen>Rekeninginstellingen. Selecteer de rekening die je als voorkeursrekening wilt instellen en klik daarna op Voorkeursrekening voor betalingen

Let op. Doe je betalingen via Internet Bankieren, dan wordt automatisch de laatste rekening die je hebt gebruikt geselecteerd en niet automatisch de voorkeursrekening. Een overzicht van alle rekeningen vind je terug in het dropdown-menu.