Hoe hef ik mijn particuliere betaal- of spaarrekening op?

Je beëindigt een betaalrekening of spaarrekening het makkelijkst via onze app.

Zo werkt het:

1. Log in op de app
  2. Tik rechts onderin op Meer
  3. Tik op Rekeninginstellingen
  4. Tik op de rekening die je wilt opheffen
  5. Tik op Rekening sluiten en volg de stappen
    • Bij het sluiten selecteer je een tegenrekening waarnaar wij het resterende saldo overboeken
    • Zie je de optie Rekening sluiten niet, scroll dan naar beneden in het scherm

Na  het opheffen van je rekening ontvang je geen Financieel Jaaroverzicht meer. Ook zijn je afschriften niet meer in te zien als je geen rekening meer hebt. Download daarom je Financieel Jaaroverzicht(en) en je afschriften voordat je de rekening opheft.

We heffen je rekening binnen 1 dag op.

Geen app

Je kunt je rekening ook sluiten in Internet Bankieren via Zelf regelen>rekeninginstellingen>Rekening sluiten

Kun je je rekening niet opheffen via de app of Internet Bankieren? Beëindig je rekening dan schriftelijk. Gebruik hiervoor het Opheffingsformulier Particuliere Rekening. Na ontvangst van het formulier, sluiten wij je rekening binnen 5 werkdagen.

Vervolg

• Heb je nog andere rekeningen, dan zie je de gesloten rekening nog 13 maanden in Internet Bankieren