Er is van alles aan het verschuiven. De wereld zoals we die ooit gebouwd hebben wankelt. De problemen waar we mee geconfronteerd worden – economisch, ecologisch maar ook sociaal – lossen we niet op met egoïsme, voortdurende strijd, angst en strategische spelletjes. Nieuwe fundamenten zijn nodig. Niet alleen om grote vraagstukken op te lossen, maar ook hele persoonlijke.


Vrijwel alle problemen zijn terug te voeren op een groot misverstand: we denken dat we op onszelf staan. Er is dan ook weinig ruimte om met anderen gezamenlijk tot groei te komen. En juist die verbinding met anderen is noodzakelijk om de huidige problemen op te lossen, klein en groot. Daar hebben we wel ‘nieuwe' competenties voor nodig: inlevingsvermogen, interesse, openheid, integriteit.


Your Lab is een vierdaags trainingsprogramma waarin die nieuwe competenties worden aangereikt. En je ervaart hoe je onder alle omstandigheden in verbinding kan blijven, met jezelf, met anderen en met de wereld.

Met de gift van Triodos Foundation kan onder andere de prijs van het programma voor jongeren (17-29 jaar) laag gehouden worden, zodat het programma voor iedereen toegankelijk is. Jaarlijks krijgen op deze manier meer dan 400 jongeren de kans om het Your Lab programma te volgen en daarmee een grote stap zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.