Schneider Real Estate

Delfgauw, Nederland
Triodos Bank Nederland
SectorProfessionele diensten

Schneider Real Estate faciliteert werkruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast bieden ze huisvesting aan International Innovation Company. Dit bedrijf kenmerkt zich door de ontwikkeling van innovatieve producten, maar ook door het maatschappelijk verantwoord produceren en assembleren van deze innovaties.

Schneider Real Estate werd bekend met de uitvinding van de Wine Saver in 1986, dit handigheidje wordt nog steeds in meer dan 40 miljoen huishoudens gebruikt.


Oprichter Bernd Schneider was zijn tijd al ver vooruit en heeft 30 jaar geleden al de stap gezet om te werken met mensen met een beperking voor de productie en assemblage van zijn uitvinding. Bernd vindt het belangrijk om deze mensen een goede werkomgeving te bieden en liet hiervoor in 2009 een pand bouwen waar een groot deel werd ingericht voor de sociale werkplaats.


Het huidige pand biedt werkgelegenheid voor maar liefst 150 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de productie van de merken Vacu Vin en Tomorrow's Kitchen. Er worden ook werkzaamheden verricht voor externe partijen.