Wil je bewust en lekker eten? In Ekoplaza Zaandam vind je dat allemaal gewoon in de schappen. In deze supermarkt van 500 m² kun je ervan op aan dat alle producten 100% biologisch gecontroleerd zijn. De winkel heeft een uitgebreide groenteafdeling, ruim opgezette gangpaden en een verseiland met kaas, vlees en versgebakken brood en koek uit de grote steenoven. De uitgebreide wijnafdeling en de koffiecorner maken de winkel compleet. Daarbij bieden ze vers belegde broodjes aan om mee te nemen of te eten in de zithoek. Ook de persoonlijke verzorging is goed vertegenwoordigd met bekende merken als Weleda en Dr. Hauschka.


Ekoplaza Zaandam wil graag dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden ze hun klanten goede producten voor een goede prijs. Bovendien betalen ze hun leveranciers, vooral biologische boeren en telers, een eerlijke prijs.


Ekoplaza Zaandam is een biologische supermarkt met een ruim assortiment. Om biologisch bereikbaar te maken voor iedereen, zijn alle artikelen ook online verkrijgbaar. Je bestelling wordt dan gewoon thuisbezorgd.