Amenti Uitvaartverzorging

De Meern, Nederlandwww.amentiuitvaartverzorging.nl/
Triodos Bank Nederland
SectorProfessionele diensten

Amenti Uitvaartverzorging is in 1995 opgericht door een van de eerste vrouwelijke uitvaartondernemers in Utrecht. Zij had uitvaartbegeleiding met een persoonlijke insteek voor ogen. Dat was toen een nieuwe benadering. Inmiddels is die manier van nabestaanden begeleiden en betrekken bij het afscheid van een dierbare niet meer weg te denken. Nog steeds is dat het belangrijkste uitgangspunt in de werkwijze van de huidige ondernemers, Narda Delhaas en Caroline de Bruijn.

Ieder mens heeft zijn of haar eigen leven geleid en verdient het een afscheid te krijgen dat daar bij past. De inbreng van de nabestaanden, op welke manier dan ook, is hierbij onmisbaar. Door te luisteren wordt er met elkaar invulling gegeven aan het afscheid. Zo kunnen alle belangrijke facetten uit iemands leven tot uiting komen. Denk hierbij aan levensovertuiging, betrokkenheid bij familie, vrienden, werk, sport, muziek enz.


Amenti Uitvaartverzorging is bewust een kleinschalige onderneming om zo de kwaliteit van het persoonlijk begeleiden hoog te kunnen houden.