Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik betalen voor papieren rekeningafschriften?

U geeft aan dat er deze maand € 2,55 extra in rekening zijn gebracht voor uw betaalrekening. Dat klopt. Dit zijn de kosten voor de papieren afschriften per kwartaal (3 maal € 0,85). Graag geef ik u hier meer informatie over.

We vinden het belangrijk dat kosten zoveel mogelijk worden gedragen door klanten die een dienst gebruiken. Wij willen natuurlijk ook graag bewust omgaan met het gebruik van papier. Daarom hebben wij besloten kosten in rekening te brengen voor papieren afschriften per 1 januari 2014.

Digitale afschriften en saldo informatie
Met Internet Bankieren en Mobiel Bankieren kunt u als klant op ieder moment van de dag uw actuele saldo en de laatste transacties zien. Ook is het mogelijk in Internet Bankieren om afschriften te downloaden, op te slaan en zelf te printen. Daarmee is het belang van papieren afschriften de afgelopen jaren steeds kleiner geworden. Klanten die papieren afschriften als extra dienst willen blijven ontvangen kunnen daar bewust voor kiezen. En overweegt u na het lezen, het ontvangen van papieren afschriften stop te zetten kijk dan hier.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Afschrift en overzicht'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank