Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Wat moet er gebeuren als de bestuurder(s) van mijn organisatie wijzigen?

Tekeningsbevoegdheid
Een wijziging in de tekeningsbevoegdheid geeft u door bij de Kamer van Koophandel. Nadat u de Kamer van Koophandel ge√Įnformeerd heeft, ontvangen ook wij graag van u een bericht. Heeft het nieuwe bestuurslid geen toegang nodig tot de rekening? Dan ontvangen we graag een schriftelijke (rechtsgeldig ondertekende) melding met een kopie van het legitimatiebewijs van de nieuwe bestuurder.

Gebruiker van de rekening

Heeft de nieuwe bestuurder toegang nodig tot de rekening? Gebruik dan dit formulier. We ontvangen het formulier graag rechtsgeldig ondertekend per post retour. Voeg hierbij een kopie van het legitimatiebewijs toe.
Let op: stuur ook een kopie van de achterzijde mee als het legitimatiebewijs een identiteitskaart of rijbewijs betreft.

Contactgegevens

Betekent de wijziging van het bestuurlid dat de contactgegevens moeten wijzigen? Gebruik dan dit formulier. Ook deze ontvangen we graag rechtsgeldig ondertekend per post retour.
Let op! De ondertekening is rechtsgeldig wanneer de ondertekening overeenkomt met de tekenbevoegdheid zoals geregeld in uw statuten of het uittreksel bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dient uw handtekening op het formulier overeen te komen met de handtekening op het kopie legitimatiebewijs dat wij van u ontvangen hebben. Wij gebruiken uw handtekening namelijk ter verificatie. Komt uw handtekening niet overeen? Dan zijn wij helaas genoodzaakt uw verzoek retour te sturen en vragen wij u opnieuw een handtekening te zetten.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Rekening'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank