Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik een rekening aanvragen voor een flex BV in oprichting?

Ja, het is mogelijk een rekening aan te vragen voor een flex BV in oprichting (BV i.o.). U hoeft dan nog niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. U kunt een fictief KvK nummer (12345678) opgeven op het aanvraagformulier. Wel toetst Triodos Bank uw BV aan een aantal uitsluitingscriteria ter bevestiging dat uw BV zich niet bezighoudt met activiteiten die een duurzame samenleving op de lange termijn in de weg staan. U kunt de rekening aanvragen op onze internet pagina.

Bankafschrift
Wanneer het in uw situatie nodig is dat er een bankafschrift ten behoeve van de oprichting wordt opgesteld dan kunnen wij deze aan u verstrekken.

Let op!
Het saldo op uw nieuwe rekening staat tot de definitieve oprichting geblokkeerd. Binnen 3 maanden na opening van de rekening dient de BV opgericht te zijn. Is dit niet het geval, dan sluiten wij de rekening en maken het tegoed naar u over.

Vragen
Het oprichtingsproces voor een flex BV i.o. kan verschillen per notaris. Neem gerust  contact met ons op voor uitleg over het proces.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Rekening openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank