Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik een rekening aanvragen voor een BV in oprichting?

Ja, het is mogelijk een rekening aan te vragen voor een BV in oprichting (BV i/o). U hoeft dan nog niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. U kunt een fictief KvK nummer (12345678) opgeven op het aanvraagformulier. In dit geval verzoeken wij u een conceptakte van oprichting als bijlage mee te sturen met uw aanvraag. Triodos Bank toetst uw BV i/o aan een aantal uitsluitingcriteria ter bevestiging dat uw BV i/o zich niet bezighoudt met activiteiten die een duurzame samenleving op de lange termijn in de weg staan. U kunt de rekening aanvragen op onze internet pagina.

Let op!
Het saldo op uw nieuwe rekening staat tot de definitieve oprichting geblokkeerd. (u kunt dan wel inkomende gelden ontvangen, maar u kunt nog geen geld opnemen).
Binnen 3 maanden na opening van de rekening dient de BV opgericht te zijn. Wij verzoeken u om ons hier tijdig over te informeren. Is B.V. drie maanden na de oprichting nog niet opgericht? dan sluiten wij de rekening en maken het tegoed naar u over.

Vragen
Het oprichtingsproces voor een BV i.o. kan verschillen per notaris. Neem gerust contact met ons op voor uitleg over het proces.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Rekening openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank