Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik een zakelijke rekening openen als ik niet ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

U kunt geen zakelijke rekening openen bij Triodos Bank zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De enige uitzondering hierop zijn BV's i/o en geloofsgemeenschappen.

Identificeren
Wij zijn wettelijk verplicht al onze klanten te identificeren. Onze zakelijke klanten identificeren wij aan de hand van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Zonder die identificatie kunnen wij geen rekening openen.

Uitzondering: BV in oprichting
Uitzondering op deze regel is de BV i/o. Als uw BV nog in oprichting is, hoeft de BV bij de aanvraag van de rekening nog niet ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel. In dit geval verzoeken wij u een conceptakte van oprichting als bijlage mee te sturen met uw aanvraag. Triodos Bank toetst uw BV i/o aan een aantal uitsluitingcriteria ter bevestiging dat uw BV i/o zich niet bezighoudt met activiteiten die een duurzame samenleving op de lange termijn in de weg staan. U kunt de rekening aanvragen op onze internet pagina. Wij verzoeken daar wel om een KvK nummer, deze mag 12345678 zijn.

Vragen
Uw situatie kan wellicht afwijken van wat hiervoor is beschreven. Is dat het geval dan willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen.

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Rekening openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank