Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een Rekening Overname Verklaring aan?

Met een Rekening Overname Verklaring kunt u uw rekeningnummer behouden als uw onderneming verandert van rechtsvorm. Dit geldt ook wanneer uw onderneming is gesplitst of overgenomen, of als uw onderneming gaat fuseren. Let op! Voorwaarde is wel dat bedrijfsactiviteiten exact hetzelfde zijn bij beide rechtspersonen.

Procedure aanvragen rekening overname
Om uw bestaande rekeningnummer te kunnen koppelen aan uw nieuwe rechtsvorm hebben wij de volgende documenten van uw nodig. Wij ontvangen graag het Aanvraagformulier Rekeningovername, ondertekend door zowel de huidige als overnemende partij. Tezamen met het rekeningovername formulier stuurt u een volledig ingevuld en rechtsgeldig ondertekend Aanvraagformulier voor een nieuwe zakelijke rekening mee (inclusief alle aanvullende documenten zoals aangegeven op de laatste pagina van het aanvraagformulier). Dit aanvraagformulier moet zijn ingevuld door de overnemende partij. De reden dat wij naast het overname formulier ook een aanvraagformulier willen ontvangen is dat wij o.a. graag willen weten welke personen de rekening gaan beheren, wie de tekenbevoegden zijn, en welke limieten gehanteerd moeten worden.

Behandeling
Als wij uw overnameformulier en het aanvraagformulier inclusief alle gevraagde documenten ontvangen hebben, nemen wij uw aanvraag in behandeling. Indien aan alle voorwaarden is voldaan ontvangt zowel de bestaande rekeninghouder als de overnemende rekeninghouder binnen 10 werkdagen een bevestiging per brief van de omzetting.


Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Alle veelgestelde vragen over 'Rekening openen'

Contact

Neem contact op met Triodos Bank