Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Contact en service zakelijke klanten

Ik zoek geen informatie over Ondernemers Ga naar informatie voor/over: Particulieren Private Banking

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Kan ik rood staan op mijn zakelijke betaalrekening?

Het is niet mogelijk om rood te staan op uw zakelijke betaalrekening. Triodos Bank financiert ondernemers die op een positieve en vernieuwende manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit kunnen we onder andere doen dankzij borgstellingen door partners. Wanneer we een onderneming of organisatie niet zelf kunnen financieren, verwijzen wij die eventueel door naar onze partner Qredits. 

Kredieten in de culturele sector tot 50.000 euro 
Heeft u als cultureel ondernemer een ambitieus plan waarvoor u moet investeren? Is er voor de uitvoering financiering nodig? Mede dankzij borgstelling door Cultuur-Ondernemen is Triodos Bank in staat om de kunst en cultuur sector te financieren. Kijk voor meer informatie op onze website.

Uw kredietaanvraag via Qredits
Wanneer we een onderneming of organisatie in verband met de hoogte van het te financieren bedrag niet zelf kunnen financieren, verwijzen wij die door naar onze partner Qredits. Qredits financiert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) die een onderneming willen beginnen of overnemen en een krediet zoeken tot 250.000 euro.

 

Is uw vraag hiermee beantwoord? Ja Nee

Kijk ook eens naar:

Contact

Neem contact op met Triodos Bank