Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Zorg met inhoud

WVO Zorg

WVO Zorg

Verbonden blijven met de mensen die je dierbaar zijn en de wereld om je heen. Dat is waar zorgorganisatie WVO Zorg voor staat. Naast het verlenen van de beste zorg gaat het WVO Zorg in haar 13 zorglocaties op Walcheren om het welzijn van mensen.

Willibrord in Middelburg is een van de verpleeghuizen van WVO Zorg. Een historische plek, door innovatieve nieuwbouw een prettige woonomgeving met alle gemakken van nu.

Verpleeghuis Willibrord was gehuisvest in een pand dat niet meer voldeed aan de eisen van nu en dringend aan vervanging toe was. Met een krediet van Triodos Bank bouwde WVO Zorg een innovatief en energiezuinig nieuw pand. Met witte dakbedekking, zonnepanelen, lucht-en warmtepompen en ledverlichting. Schuin tegenover het oude huis, zodat de bewoners konden blijven wonen in de historische binnenstad van Middelburg, voor hen zo belangrijk en vertrouwd.

Samen voelt beter

Jan de Graaf, bestuurder van WVO Zorg: "We geloven dat een helende omgeving gezondheidswinst oplevert voor bewoners en medewerkers. En hebben daarom geïnvesteerd in innovatieve technieken, architectuur en inrichting. Goede zorg gaat verder dan het deskundig toepassen van kennis. Samen met je dierbaren blijven genieten van vandaag en gisteren, dat is volgens ons de kern van zorg met inhoud."

Planetree

WVO Zorg is aangesloten bij Planetree, een innovatief zorgmodel en internationaal netwerk waarin mensgerichte zorg centraal staat. Planetree helpt zorginstellingen met het waarmaken van betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Financiering

Triodos Bank financiert grote zorgorganisaties, zoals WVO Zorg. We zijn van mening dat ook in grote zorgorganisaties persoonlijke aandacht centraal kan staan. Aafke Zwart, relatiemanager Zorg en Welzijn bij Triodos Bank: "De prettige en persoonlijke zorg in combinatie met de Planetree erkenning en de verduurzaming van zorgvastgoed passen naadloos in onze visie op mensgerichte zorg."

Gezinshuis de Brug

Gezinshuizen bieden kinderen een geborgen thuissituatie, ingebed in een professionele setting.

Zorg voor de natuur en de samenleving

De Boshoeve is een multifunctionele accommodatie (MFA) voor maatschappelijke organisaties.

Welkom bij Triodos Bank

Portretten zakelijk relaties zorg en welzijn
Onderneemt u in zorg of welzijn en kiest u hierbij bewust voor een persoonlijke benadering en zoekt u financiering? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer energie voor zorg

Duurzame renovatie leidt tot een lagere energierekening. Zo blijft er meer geld over voor de zorg.