Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Waarom we graag menswaardige zorg financieren

Triodos Bank financiert menswaardige zorg. Juist in deze tijd is dat een moeilijk punt. Alles moet goedkoper. Daardoor dreigt de zorg steeds onpersoonlijker te worden. Toch geloven wij in aandachtrijke zorg, juist nu. Bent u een zorgondernemer of zorgbestuurder die een positieve bijdrage levert aan mens, milieu en maatschappij?

Bij Triodos Bank kunt u terecht voor de financiering van:

Ouderenzorg, particulier en regulierKleinschalige gehandicapten- en jeugdzorgGehandicaptenzorgWoonzorg- en dagbestedingsinitiatievenDuurzame multifunctionele accomodaties (MFA) met zorgfunctie

Menswaardige zorg

Bij Triodos Bank weten we dankzij onze jarenlange ervaring in de sector hoe menswaardige zorg eruit kan zien. We hebben een breed netwerk van zorgaanbieders en stimuleren hen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Cliënten van de organisaties die wij financieren, kunnen vertrouwen op betrokken zorgverleners. Door persoonlijke binding tussen zorgverleners en zorgvragers. Of het nu om ouderen, gehandicapten of kinderen gaat, ze krijgen zorg die persoonlijk, aandachtrijk en belevingsgericht is, in een huiselijke sfeer. Daarom financieren we zorgondernemingen waar tijd en ruimte is voor aandacht en beleving met de bewoner. Niet de regel of het proces, maar de mens staat centraal.

Gezonde leefomgeving

Een gezonde leefomgeving is goed voor zowel zorgvrager, zorgverlener als bezoeker. We financieren daarom duur- zame renovatie of nieuwbouw van zorgaccommodaties. Dat heeft een extra voordeel: door duurzaam te (ver)bouwen wordt het pand energiezuiniger en de CO2-uitstoot lager. Daarnaast kunnen de bespaarde energiekosten worden ingezet voor extra ‘handen aan het bed’. Bovendien heeft een gezonde leefomgeving een positief effect op het welbevinden van mensen.

Kortom, wij geloven in een zorg- en welzijnsector waarin levenskwaliteit en menselijke waardigheid centraal staan. Daar dragen wij graag aan bij. Deelt u als ondernemer deze visie? En bent u op zoek naar financiering? Neem dan contact met ons op.

Wij financieren

stichting-thedinghsweert

Wij financieren

Welkom bij Triodos Bank

Portretten zakelijk relaties zorg en welzijn
Onderneemt u in zorg of welzijn en kiest u hierbij bewust voor een persoonlijke benadering en zoekt u financiering? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Groenverklaring

Wilt u voordelig lenen voor uw duurzame bouw- of renovatieproject? Dat kan met een groenverklaring.

Samenwerking met borgstellingsfondsen

Samenwerking met borgstellingsfondsen zoals Borgstellingsfonds Broedplaatsen Amsterdam, NSGK en Stichting Waarborgfonds Sport.