Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Bent u ook op het HEAD congres?

Op 9 en 10 juni in Hotel Houten

Planetree conferentie

Op donderdag 9 en vrijdag 10 juni 2016 organiseert HEAD, de beroepsvereniging voor financieel managers en de hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg, haar jaarlijkse congres.

WVO Zorg

Verbonden blijven met de mensen die je dierbaar zijn en de wereld om je heen. Dat is waar zorgorganisatie WVO Zorg voor staat. Naast het verlenen van de beste zorg gaat het WVO Zorg in haar 13 zorglocaties op Walcheren om het welzijn van mensen. Met een krediet van Triodos Bank bouwde WVO Zorg een innovatief en energiezuinig nieuw pand. De organisatie was in 2015 genomineerd voor de Triodos Hart-Hoofdprijs.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Hoe ‘onbetaalbare zorg’ duurzaam rendeert

Op dit congres verzorgt Triodos bank op donderdag 9 juni om 13.35 uur een sessie. Tijdens deze sessie laten Patty Zuidhoek en Aafke Zwart van Triodos Bank samen met architect Dorte Kristensen zien hoe ‘onbetaalbare zorg’ wel degelijk kan renderen. Dat de combinatie van zorg, vastgoed en energie elkaar versterkt, en hoe deze kan leiden tot aandachtvollere, menswaardige zorg – die ook in financieel opzicht verdedigbaar is. En dat een duurzame samenwerking tussen zorgorganisatie en bankier hieraan kan bijdragen.

Lees meer over de sessie Hoe 'onbetaalbare zorg' rendeert

Graag tot ziens op het HEAD congres

Triodos Bank financiert menswaardige zorg

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector zorg en welzijn weten we hoe menswaardige zorg eruit kan zien. We hebben een breed netwerk van zorgaanbieders en stimuleren hen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. 

Meer over de financiering van zorg en welzijn

Welkom bij Triodos Bank

Portretten zakelijk relaties zorg en welzijn
Onderneemt u in zorg of welzijn en kiest u hierbij bewust voor een persoonlijke benadering en zoekt u financiering? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.