Bijzonder Beheer

Triodos Bank financiert ondernemers die ondernemen met hart en hoofd. Als duurzame ondernemer draagt u bij aan een samenleving die groener, menselijk en innovatiever is. Daarbij zijn cijfers ook belangrijk. Alleen met een gezonde financiële situatie kunt u namelijk blijven ondernemen. Belandt uw onderneming in zwaar weer? Dan kijken de mensen van Bijzonder Beheer samen met u of er een oplossing is.

Wanneer krijgt u te maken met Bijzonder Beheer?

Dit gebeurt wanneer (financiële) problemen het voortbestaan van uw onderneming bedreigen. Hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn, die binnen of buiten uw onderneming liggen.

  • U kunt bijvoorbeeld niet meer voldoen aan uw financieringsverplichtingen, en/of
  • uw onderneming heeft te weinig of een negatief vermogen, en/of
  • er is een liquiditeitstekort ontstaan, en/of
  • uw onderneming heeft één of meer jaren verlies geleden.

Hoe begeleidt Bijzonder Beheer uw onderneming?

Stap 1: Uw relatiemanager begeleidt u en checkt uw situatie regelmatig. En haakt bij zorgwekkende signalen een relatiemanager Bijzonder Beheer aan.
Stap 2: De relatiemanager Bijzonder Beheer analyseert uw situatie en onderhoudt contact met u.
Stap 3: Samen met u kijkt hij of zij of er een realistische oplossing is voor uw situatie. Zo ja, dan wordt er een plan van aanpak opgesteld. En houdt hij of zij toezicht op de uitvoering en het resultaat hiervan.
Stap 4: Hierna wordt de begeleiding door de relatiemanager Bijzonder Beheer afgerond.

Specialistische begeleiding met extra aandacht

De mensen van Bijzonder Beheer kijken met extra aandacht naar uw situatie. Uw bedrijfsvoering en financiële resultaten staan daarbij centraal. Wij ondersteunen uw duurzame doelen en kennen de markt. Dat komt ook tot uitdrukking in de mogelijke oplossing en het plan waar we samen met u naar kijken. Met onze specialistische begeleiding helpen we u uw situatie te verbeteren. En uw financiën op orde te brengen, zodat u kunt blijven ondernemen.

Zo vroeg mogelijk inzicht geven is belangrijk

Een financiële tegenslag is erg vervelend. U probeert deze misschien eerst zelf op te lossen. Maar het is juist in uw belang ons zo snel mogelijk hiervan op de hoogte te brengen. Krijgen wij in een vroeg stadium inzicht? Dan is er nog tijd om de situatie de verbeteren en kunnen we in veel gevallen erger voorkomen. We begeleiden u hierbij graag. Triodos Bank heeft geen oordeel over uw situatie.

Meer informatie?

Neemt u contact op met uw relatiemanager als u meer wilt weten over Bijzonder Beheer.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden.