Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De dienstverlening van zakelijk krediet

Begeleiding als het goed en minder goed gaat

Bij Triodos Bank vinden we een goede relatie met u als klant heel belangrijk. Niet alleen op het moment dat u uw krediet afsluit. Maar vooral ook in de tijd en jaren die daarna volgen. Hierbij streven we naar openheid, vertrouwen in elkaar en samen problemen oplossen. Maar ook naar proactief mogelijkheden voor u signaleren, die u kunt benutten in uw bedrijfsvoering.

Begeleiding als alles goed gaat                                              

We geven u advies over uw zakelijk krediet op momenten dat het nodig is. Periodiek neemt uw relatiemanager contact met u op om te bespreken hoe het gaat. Wij blijven graag van uw situatie op de hoogte, zodat wij voor u van waarde zijn als het goed gaat. Maar ook als het tegen gaat zitten. Op dat moment zijn wij graag vroeg betrokken, zodat we met u kunnen kijken naar een oplossing.

 

Bijzonder Beheer: als het anders loopt dan verwacht

Het kan ook voorkomen dat het anders loopt dan verwacht. En dat u uw krediet niet meer kunt terugbetalen. In zo'n situatie kijken de mensen van Bijzonder Beheer wat een oplossing kan zijn. Hun specialistische kennis en ervaring helpen u verder op het moment dat het niet goed gaat met uw onderneming. 

Meer weten over een zakelijk krediet?

strip zakelijk mix 270x54
Zoekt u als duurzame ondernemer financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kosten en voorwaarden

Wilt u meer weten over kosten en voorwaarden bij een zakelijk krediet?