Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Partners

in zakelijke financieringen

Triodos Bank financiert ondernemers die op een positieve en vernieuwende manier bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit kunnen we onder andere doen dankzij borgstellingen door partners. Wanneer we een onderneming of organisatie niet zelf kunnen financieren, verwijzen wij die eventueel door naar onze partner Qredits. 

Kredieten in de culturele sector tot € 50.000

Stichting Cultuur-Ondernemen / Borgstellingsfonds Kunstenaars

Heeft u als cultureel ondernemer een ambitieus plan waarvoor u moet investeren? Is er voor de uitvoering financiering nodig? Mede dankzij borgstelling door Cultuur-Ondernemen is Triodos Bank in staat om de kunst en cultuur sector te financieren.
Cultuur Ondernemen

Heeft u financiering nodig voor bijvoorbeeld apparatuur, materiaal, computer of de vervaardiging van een collectie? In dat geval past een microkrediet. Dit is er een snelle, relatief goedkope manier om te lenen met aantrekkelijke voorwaarden. Een microkrediet vraagt u aan bij Cultuur-Ondernemen en wordt, wanneer u hiervoor in aanmerking komt, ook door hen verstrekt.

Voor leningen van € 10.000,- of hoger heeft Cultuur-Ondernemen een overeenkomst gesloten met Triodos Bank. U maakt in dat geval de leningafspraken met de bank, Cultuur-Ondernemen kan daarbij borg staan voor (een deel van) het bedrag.

 

Uw kredietaanvraag via Qredits

Wanneer we een onderneming of organisatie in verband met de hoogte van het te financieren bedrag niet zelf kunnen financieren, verwijzen wij die door naar onze partner Qredits. Qredits financiert ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) die een onderneming willen beginnen of overnemen en een krediet zoeken tot € 250.000.

Qredits - Microfinanciering Nederland

Welkom bij Triodos Bank

strip zakelijk mix 270x54
Zoekt u als duurzame ondernemer financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Samenwerking

Dankzij onze partners kunnen ondernemers een krediet krijgen, wanneer wij hen zelf niet kunnen financieren. Deze samenwerking tussen Triodos Bank met haar partnerorganisaties is alleen gebaseerd op onderlinge afspraken.

Zelfstandig

De partnerorganisaties zijn geen onderdeel van Triodos Bank. Het zijn zelfstandige organsaties met eigen verantwoordelijkheden. Triodos Bank is niet verantwoordelijk voor wat deze partners doen, nalaten of voor hun uitingen.

Samenwerking met borgstellingsfondsen

Samenwerking met borgstellingsfondsen zoals Borgstellingsfonds Broedplaatsen Amsterdam, NSGK en Stichting Waarborgfonds Sport.