Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Ondernemer met hart en hoofd

Bent u er een?

Ondernemen? Dat is meer dan geld verdienen. Natuurlijk zijn de harde cijfers belangrijk, net als een goed doortimmerd business plan. Een echte ondernemer gebruikt zijn hoofd. Maar succes zit in meer dan het behalen van goede financiële resultaten.

De wereld heeft baat bij groener, eerlijker en menselijker ondernemerschap. Ondernemers die weten dat iets wat klein lijkt een groot verschil kan maken. Die geloven dat een keuze over een bank iets zegt over jezelf. Over wat je belangrijk vindt.
Die ondernemen met hart en hoofd.

Dat zijn de ondernemers die we zoeken. Bent u er een? Bekijk de video:  

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Als u zich in dit beeld herkent, dan is Triodos Bank uw bank.

Triodos Bank biedt meer

Elke dag verwelkomen we bij Triodos Bank meer ondernemers. Van voedselproducenten tot culturele instellingen en van ZZP-ers tot grote organisaties. Ondernemers voor wie wij graag iets extra’s doen.

Jaarlijks nomineren we een aantal van deze ondernemers voor de Triodos Hart-Hoofdprijs , brengen hen met elkaar in contact tijdens Triodos Hart-Hoofd Ondernemers
en laten hen kennismaken met andere klanten tijdens de Triodos Hart-Hoofddag .

Wilt u met ons kennismaken?

Wij bieden alle bancaire diensten die u nodig heeft, maar met een belangrijke meerwaarde: wij financieren met een missie. En onze medewerkers staan altijd voor u klaar en weten de weg in uw sector.