Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Ondernemen met hart en hoofd

Met het zakelijk krediet van Triodos Bank

Als duurzame ondernemer levert u een positieve bijdrage aan mens en milieu. Wilt u de positieve impact van uw onderneming verder vergroten? Heeft u al een uitgewerkt idee of plan hiervoor? En zoekt u een financiering om dit uit te voeren? Financieel gezonde ondernemers zijn welkom bij Triodos Bank. Wij begrijpen dat duurzaam ondernemen meer is dan geld verdienen. Ondernemen met hart en hoofd noemen we dat.

Volg uw hart, gebruik uw hoofd!

Een positieve impact op de samenleving is volgens ons net zo belangrijk als geld verdienen. Op die manier streven we samen met u als ondernemer naar een duurzamere samenleving.

Maak gebruik van onze (sector)kennis en netwerk

Elke dag verwelkomt Triodos Bank nieuwe ondernemers. Van voedselproducenten tot culturele instellingen, van sociale ondernemers tot grote organisaties. Ondernemers zoals u waarmee onze relatiemanagers en andere experts graag hun (sector)kennis en netwerk delen. Ontdek welke extra's we u als ondernemer kunnen bieden.

 

Uitgangspunten bij financiering

Als ondernemer met hart én hoofd, werkt u aan een betere samenleving. Wilt u een krediet afsluiten? Dan moet deze passen bij de wensen en ambities die u heeft voor uw onderneming. Triodos Bank adviseert u hierover en neemt uw situatie als vertrekpunt voor uw kredietaanvraag. Hetzelfde geldt voor onze uitgangspunten bij financiering. Uw situatie moet in lijn hiermee zijn.

 

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. 
Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden. 

Ondernemen met hart en hoofd

Triodos Bank is een bank voor ondernemers met een hart. Ondernemers voor wie groei meer is dan een cijfer.