Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Komt u ook langs op de Biobeurs?

op 20 of 21 januari in Zwolle

driekant_biobeurs610Op Op 21 en 22 januari a.s. wordt de Biobeurs georganiseerd in Zwolle. De Biobeurs is dé beurs op het gebied van duurzame landbouw, natuur en voedselkwaliteit. Velen van u bezoeken deze beurs, waar inspiratie, delen en ontmoeten centraal staan. Ook dit jaar hebben wij een gezamenlijke stand  op de Biobeurs met Eosta, marktleider in de keten van biologische gecertificeerd en Fairtrade groente en fruit.
 
We verwelkomen  u graag de Biobeurs en gaan onder het genot van een hapje en een drankje graag met u in gesprek . We staan beide beursdagen voor u klaar. Komt u bij ons op bezoek? U kunt ons vinden op standnummer D169.

Graag tot ziens op de Biobeurs! Lees meer over de Biobeurs

Meer over Driekant

Driekant Ambachtscentrum is een bakkerij, winkel en lunchcafé in hartje Zutphen. Het bedrijf is gewoon én bijzonder. Gewoon omdat voor het dagelijks brood van 2.500 klanten per week gezorgd wordt. Bijzonder, omdat de commerciële doelstelling succesvol wordt gecombineerd met een sociale doelstelling met leerwerktrajecten. Op de Biobeurs maakt u kennis met de 100% biologische producten uit de bakkerij. Komt u proeven?

Meer over Driekant Ambachtscentrum

Driekant op onze stand

In Nederland groeit de verkoop van biologische producten en ook wereldwijd stijgt de vraag. Het thema van de Bio-beurs in 2016 is 'Groen groeit'. Triodos Bank laat graag zien welke duurzame ondernemers we met het spaargeld van onze klanten financieren. Vanwege hun 100% biologische producten  hebben wij Driekant Ambachtscentrum  uitgenodigd om op onze stand aanwezig te zijn. Driekant wordt gefinancierd door Triodos Bank.

Triodos Bank en duurzame landbouw en voeding

Triodos Bank financiert al sinds haar oprichting ondernemers in de gehele voedselketen, van de grond tot op het bord.

Welkom bij Triodos Bank

Portretten zakelijk relaties landbouw en voeding
Zoekt u als ondernemer in biologische (-dynamische) landbouw en voeding financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.