Wat zijn uw wensen als ondernemer voor een zakelijk krediet? En welke eisen en voorwaarden stellen wij aan dat krediet? Om dit op elkaar af te stemmen, gaan we zorgvuldig te werk. Een relatiemanager gaat in gesprek met u om een kredietofferte op maat voor u te maken.

De kredietaanvraag bestaat uit 5 stappen die hieronder worden toegelicht. Alleen volledig ingevulde en aangeleverde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen. Pas als een stap succesvol is afgerond, zetten we de volgende stap. Hoe snel we alle stappen doorlopen, hangt af van de omvang en de complexiteit van de aanvraag.

Meer informatie over kosten en voorwaarden van financieringen door Triodos Bank.

Wilt u meer weten over financieringsvormen en hoe anderen in uw sector worden gefinancierd? Ga naar de Nationele Financieringswijzer .

Wilt u meer weten over wat van ons kan verwachten wanneer uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen? Kijk dan op de pagina over bijzonder beheer .

Voorwaarden zakelijke kredieten en financieringen

Download hier de voorwaarden voor zakelijke kredieten en financieringen:

Open de pdf-bestanden met de gratis Adobe Reader .

Bij uw krediet kunnen ook specifieke voorwaarden gelden. U vindt deze terug in uw kredietovereenkomst.

Wilt u de voorwaarden liever per post ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 030 694 2700 of e-mail zakelijk@triodos.nl . We sturen ze u graag toe.