Waarom kiezen voor een krediet bij Triodos Bank?

De ene bank is de andere niet. Maar wat maakt een krediet bij ons nou zo anders?

Expertise in duurzaam bankieren

Al meer dan 35 jaar financieren wij alleen activiteiten die bijdragen aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Dit doen we door geld aan ondernemers te lenen die zich inzetten voor bijvoorbeeld biologisch voedsel, duurzame energieopwekking of waardige zorg voor ouderen. Samen streven we zo naar een positieve impact op de samenleving. Hierbij maakt u als klant gebruik van onze expertise en service.

Uitstekende service: (sector)kennis, netwerk en persoonlijke benadering

Als klant van Triodos Bank krijgt u een uitstekende service. Een team van specialisten laat u via bijvoorbeeld bijeenkomsten en voortgangsgesprekken weten wat uw mogelijkheden zijn. Zij weten wat er speelt in de verschillende sectoren. Samen kijken we naar de behoeftes en wensen van uw onderneming. De laatste ontwikkelingen in uw sector en op het gebied van duurzaamheid staan daarbij centraal.

Transparantie

Wilt u als ondernemer weten welke andere ondernemers en projecten wij financieren? 
Op Mijn Geld Gaat Goed kunt u zien wie en wat wij financieren. Deze informatie is voor iedereen te bekijken. Zo zien spaarders en beleggers bij Triodos Bank precies wat er met hun geld gebeurt.

Verbinding

Triodos Bank biedt de producten en diensten die u van een bank verwacht. Daarnaast bent u natuurlijk een ondernemer met wie we graag in gesprek gaan over wat ons verbindt. Benieuwd of u en Triodos Bank bij elkaar passen? Bekijk de video en ontdek meer over ons in 1 minuut.

Langetermijnvisie

Een goede relatie met u als klant vinden wij belangrijk. Daarom richten wij ons ook daarop en niet alleen op transacties zoals het afsluiten van krediet. Daarnaast focussen we ons vooral op de lange termijn, en niet alleen op het moment dat u uw krediet afsluit. We streven naar openheid, vertrouwen in elkaar en problemen oplossen. Zo werken wij met u samen.

Financieel én maatschappelijk rendement

Natuurlijk is winst ook voor ons een graadmeter van een gezonde bedrijfsvoering en een voorwaarde voor verdere groei. Maar winst is geen doel op zich. Voor ons moet financieel rendement altijd samengaan met maatschappelijk rendement.

 Vraag direct een krediet aan  

Vraag nog sneller aan met uw KvK nummer