Wat zijn uw wensen als ondernemer voor een zakelijk krediet? En welke eisen en voorwaarden stellen wij aan dat krediet? Om dit op elkaar af te stemmen, gaan we zorgvuldig te werk. Een relatiemanager gaat in gesprek met u om een kredietofferte op maat voor u te maken.

De kredietaanvraag bestaat uit 5 stappen die hieronder worden toegelicht. Alleen volledig ingevulde en aangeleverde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen. Pas als een stap succesvol is afgerond, zetten we de volgende stap. Hoe snel we alle stappen doorlopen, hangt af van de omvang en de complexiteit van de aanvraag.

Meer informatie over kosten en voorwaarden van financieringen door Triodos Bank.

Wilt u meer weten over financieringsvormen en hoe anderen in uw sector worden gefinancierd? Ga naar de Nationele Financieringswijzer .

Wilt u meer weten over wat van ons kan verwachten wanneer uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen? Kijk dan op de pagina over bijzonder beheer .

Wat zijn de kosten van een krediet?

Onze relatiemanagers maken een kredietofferte altijd op maat. Op deze manier kunnen we u een aanbod doen dat past bij uw onderneming en behoefte. De kosten zijn daarom afhankelijk van de omvang van het krediet en waar u het voor wilt gebruiken.

In het geval van een rekening courant krediet bestaan de kosten meestal uit de Triodos Bank basisrente en een maatwerktoeslag.
Op dit moment bedraagt deze basisrente 4,5% (per 1-1-2013).

In de kredietofferte zijn ook de kredietprovisie en indien van toepassing de bereidstellingsprovisie of de borgstellingsprovisie (BMKB , BFL, of bijvoorbeeld BFK) opgenomen.