Wat zijn uw wensen als ondernemer voor een zakelijk krediet? En welke eisen en voorwaarden stellen wij aan dat krediet? Om dit op elkaar af te stemmen, gaan we zorgvuldig te werk. Een relatiemanager gaat in gesprek met u om een kredietofferte op maat voor u te maken.

De kredietaanvraag bestaat uit 5 stappen die hieronder worden toegelicht. Alleen volledig ingevulde en aangeleverde aanvragen kunnen in behandeling worden genomen. Pas als een stap succesvol is afgerond, zetten we de volgende stap. Hoe snel we alle stappen doorlopen, hangt af van de omvang en de complexiteit van de aanvraag.

Meer informatie over kosten en voorwaarden van financieringen door Triodos Bank.

Wilt u meer weten over financieringsvormen en hoe anderen in uw sector worden gefinancierd? Ga naar de Nationele Financieringswijzer .

Wilt u meer weten over wat van ons kan verwachten wanneer uw bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen? Kijk dan op de pagina over bijzonder beheer .

Voldoet u aan de voorwaarden?

Wilt u een krediet aanvragen? Kijk eerst of u voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

  • U zoekt een financiering van meer dan € 50.000 (met uitzondering van de Cultuurlening ). Bent u op zoek naar minder krediet dan kunnen onze  partners u mogelijk verder helpen.
  • Uw onderneming voldoet aan onze criteria voor financiering .
  • Het bestedingsdoel heeft een vast en structureel karakter.
  • Uw onderneming heeft geen negatief eigen vermogen en/of verlies geleden (na privé-opnames) in de afgelopen twee exploitatiejaren.
  • U bent in bezit van de gevraagde certificering of toetsing (bij vastgoed of landbouw )