Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Case: KiesZon® - Den Bosch

KiesZon levert zonnestroom installaties van ontwerp tot installatie en beheer 

KiesZon levert zonnestroom installaties van ontwerp tot installatie en onderhoud op daken van scholen, boerderijen, woningen en bedrijven.

Wat is het voor project?

Op vrijwel elk dak van een woning, school, boerderij, bedrijf, et cetera kunnen zonnepanelen worden aangebracht. Daarom levert KiesZon al bijna 5 jaar zonnestroom-installaties aan particulieren en organisaties. Er zijn nog heel veel daken zonder een zonnestroominstallatie. Daar wil KiesZon wat aan wil doen.

Wat maakt het bijzonder?

In de afgelopen jaren heeft KiesZon zonnestroom-installaties met 1 Megawat aan potentieel geïnstalleerd. Dat heeft enorm veel kennis en ervaring opgeleverd in samenwerking met particulieren, bedrijven en woningcorporaties.

Hierdoor zijn zij in staat om goed te adviseren over zonnestroom en huurbeleid, servicekosten, strategische vastgoedontwikkelingen en bewonersparticipatie / communicatie rond zonnestroom projecten.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Waarom Triodos Bank?

Wij hebben Kieszon gefinancierd vanwege hun professionele aanpak, goede track record in zonne-energie en de beeldbepalende locaties waarop de zonnestroom-installaties zijn geplaatst. Voorbeeldprojcten als de Stopera in Amsterdam en de Apenheul in Apeldoorn kunnen eigenaren van de soortgelijke gebouwen in de zelfde sector inspireren om hun gebouw te verduurzamen door het opwekken van zonnestroom.

Voor wie?

KiesZon levert projecten turnkey op. Hiermee nemen ze voor klanten alle zorg uit handen: van financiering tot installatie. Klanten kunnen een zonnestroom-installatie kopen of te huren. En dat kan als organisatie of als collectief van individuen.

Bent u op zoek naar vergelijkbare financiering?

Triodos Bank financiert al ruim 30 jaar ondernemers en projecten die energie besparen of energie opwekken op een duurzame manier. We richten ons vooral op initiatieven die grote impact hebben, zoals windparken of decentrale energiecoöperaties met een minimale financieringsbehoefte van 1 miljoen euro.

Welkom bij Triodos Bank

3zr-team-E&C-strips
Zoekt u als ondernemer in duurzame energie opwekking of energie besparing financiering? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Artikelen over duurzame energie

Verbouwen van E naar A

Lees meer ›

Duurzame energie al bijna heel gewoon

Lees meer ›

Pure Energie: genomineerd voor Hart-Hoofdprijs 2016

Lees meer ›

Natuurlijk windpark

Lees meer ›

Revolutionaire energie

Lees meer ›