Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Starten met hart en hoofd

Ga zakelijk bankieren bij de duurzame bank van Nederland

drieluik Charly +  Mary 

Deze tijd vraagt om bijzondere starters. Ondernemers die niet alleen een helder plan hebben, maar evenveel oog voor de manier waarop ze dit willen bereiken. Die beseffen dat succes over meer gaat dan geld alleen. En die ieder op hun eigen manier bijdragen aan een groenere en eerlijkere economie.

Ondernemers met hart en hoofd. Dat zijn de (startende) ondernemers van nu. Die ondernemen zoals wij bankieren. Met een duidelijk doel en een goed financieel plan om daar te komen. Die net als wij een positieve impact willen hebben op de samenleving.

Wij willen graag samenwerken met ondernemers die geloven dat een keuze over een bank iets zegt over jezelf. Over wat je belangrijk vindt. Ondernemers die ondernemen met hart en hoofd.

Wat biedt Triodos Bank starters?

  • Duurzame betaalrekening voor zakelijk betalingsverkeer
  • Toegang via Internet en Mobiel Bankieren
  • Zelf bepalen welke betaaldiensten u afneemt


Wat maakt Triodos Bank anders dan andere banken?

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld en daarom dé bank voor duurzaam ondernemend Nederland. Net als u willen wij een positieve impact hebben op de samenleving. Onze missie is om uw geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Dit doen wij door geld in te zetten voor positieve verandering en duurzame starters te verwelkomen als klant.

Kies voor duurzaam bankieren

Elke dag verwelkomen we tientallen duurzame ondernemers. Momenteel hebben al 40.000 ondernemers een groot verschil gemaakt hebben door te gaan bankieren bij Triodos Bank. Van starters tot doorgewinterde ondernemers. Elk jaar nomineren we een aantal ondernemers voor de Triodos Hart-Hoofdprijs. Wij brengen hen met elkaar in contact tijdens het Triodos Hart-Hoofd Ondernemers event en laten hen kennismaken met andere klanten tijdens de Triodos Hart-Hoofddag.

Wat gebeurt er met uw geld?

Triodos Bank helpt bedrijven duurzamer te worden. Door in veel bedrijfstakken te investeren in de koplopers op duurzaamheidsgebied. U kunt in het onderdeel Mijn Geld Gaat Goed zien welke ondernemers en instellingen Triodos Bank financiert bij u in de buurt.

Welkom bij Triodos Bank

team-klantcontent-2015
Op werkdagen zijn wij direct te bereiken van 8.00 tot 18.00 uur. Kijk bij veelgestelde vragen om zelf het antwoord vinden op de meeste vragen. Of stuur een e-mail naar info@triodos.nl (particulier) of zakelijk@triodos.nl (zakelijk). Wij streven ernaar om e-mails binnen 4 werkdagen te beantwoorden. 

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

Triodos Bank is een bank voor ondernemers met een hart. Ondernemers voor wie groei meer is dan een cijfer.